Adverteren via banners 

Op de website zijn diverse witte kaders te zien. Deze kaders kunnen gevuld worden met banners. Het is mogelijk om een banner van een product of dienst van jouw merk toe te voegen. Wanneer een bezoeker op de afbeelding klinkt, wordt deze doorverwezen naar de opgegeven webpagina. Het is een handige manier van bezoekers trekken via visualisaties. 

Het is belangrijk om duidelijk te zijn waar de advertentie over gaat, waar deze moet staan en de link  van de webpagina. Als we het verzoek hebben ontvangen, zullen we deze doornemen en een besluit maken. Bij goedkeuring zullen we de voorwaarden bespreken. 

Link leggen

Bouwservice Limburg is een platform dat informatie deelt, maar ook linkjes legt naar bedrijven. Als bedrijf zijnde is het mogelijk om hier tussen te staan. Dit is overigens alleen mogelijk wanneer het bedrijf werkzaam is in de bouw. 

Bij het indienen van een verzoek, vragen we vriendelijk om de link direct mee te sturen. Hierdoor kunnen wij de waarde controleren van de link en de website van het bedrijf bekijken. Wanneer we tevreden zijn, zullen we contact met je opnemen voor onze voorwaarden van linkbuilding. Het is mogelijk dat we een link terug zullen vragen, maar dit wordt naderhand besproken. 

Mocht je een andere vorm van adverteren in gedachte hebben, dan staan we hier uiteraard voor open. Geef hieronder een duidelijke uitleg over de vorm van adverteren en dan zullen we gaan kijken of deze vorm mogelijk is. Indien mogelijk zal er spoedig contact op worden genomen worden. 

Vul hieronder de gegevens nauwkeurig in en wij zullen contact opnemen voor een eventuele samenwerking! 

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
meubelpootjes-online-kopen