Wat gaat er verbouwd worden?

Voordat je begint met verbouwen, is het handig om vast te stellen wat er verbouwd kan worden in de badkamer. Van het wisselen van een douchebak tot het aanpakken van de gehele ruimte. Kies je voor een andere kleur muren of ga je de vloer vernieuwen. Maak van te voren een budget en bepaal wat je maximaal wil uitgeven. Dan kun je gaan kijken wat je wil veranderen. Je kunt doorgaan tot dat je het limiet hebt bereikt, maar als je slim blijft, blijf je eronder. Er kunnen altijd situaties ontstaan waardoor je meer moet betalen dan berekend. Dan heb je altijd de speling om niet over je limiet heen te gaan. 

Je kunt bij het vernieuwen van de gehele badkamer ook rekening houden met de leidingwerk. Hierdoor hoef je de fundering en leidingen niet te vernieuwen. Dit zal tijd en kosten schelen. 

Maak gebruik van een vakman

Er zijn verschillende werkzaamheden die je zelf kunt uitvoeren, mits je overweg kan met gereedschap. Met name het slopen is een hele leuke bezigheidstherapie. Let dan wel op dat je het goed sloopt. Mocht je het fout doen, dan kan dat geld gaan kosten. Het is mogelijk om sanitair ook zelf te plaatsen, alleen laat dit dan wel even controleren door iemand met verstand van sanitair. Elektriciteit kun je beter laten doen door een vakman evenals het omleggen van leidingen (mocht dat noodzakelijk zijn) en het betegelen van de vloer. 

Kijk en vergelijk

Het is mogelijk om naar een badkamer specialist te gaan, maar we raden je aan om eerst even online te kijken. Online kun je een beter overzicht krijgen van verschillende stijlen en bijna alles is online verkrijgbaar. Je kunt tegenwoordig ook eenvoudig speciaalzaken met elkaar vergelijken. Hierdoor kun je aardig besparen op kosten. Bekijk verschillende materialen, kleuren, maten, stijlen en bepaal waar je nieuwe badkamer aan moet voldoen. Zorg uiteindelijk dat je niet boven je opgestelde budget komt. 
 
Bekijk diverse bedrijven op Bouwservice Limburg die helpen met de verbouwing van de keuken.


 

Terug naar Verbouwen
meubelpootjes-online-kopen